Welkom bij AdBelA!

 

Begin 2018 ben ik, Lysbeth Hulshoff, gestart met de oprichting van AdBelA te Sneek! Deze naam bestaat uit de afkortingen van Administratie, Belasting en Advies.

 

AdBelA is bedoeld voor de particulier en (startende) eenmanszaken. Mensen die graag hun belastingformulieren willen laten invullen, toeslagen willen aanvragen of andere gerichte vragen hebben, kunnen bij mij terecht. Daarnaast kunnen (startende) zzp' ers terecht voor fiscaal advies.  

 

Ook mensen die hulp nodig hebben bij hun administratie wil ik graag op weg helpen. Door uw administratie te analyseren kan ik u besparingstips geven. Speciaal voor gemeenten en werkgevers als opdrachtgever kunnen mensen met schulden geholpen worden door een belastingscreening te laten doen. 

 

Voor de start van AdBelA heb ik de opleiding HEAO Bedrijfseconomie afgerond. Daarna heb ik ervaring opgedaan in diverse financiële administratieve functies. Tevens ben ik intaker bij de Voedselbank. In 2018 ben ik geslaagd voor de opleiding RB Belastingconsulent. Graag deel ik mijn kennis en ervaring. Mijn wens is om voor u als klant van betekenis te kunnen zijn! 

 

Heeft u vragen neem dan gerust contact met op. Dit kan telefonisch, per e-mail of via het contactformulier.

 

Wellicht spreken we elkaar binnenkort!

 

Met vriendelijke groet,

 

Lysbeth Hulshoff RBc