Thuisadministratie

Analyse

 

Mensen die hulp nodig hebben bij hun administratie wil ik graag op weg helpen. Door uw administratie te analyseren kan ik u besparingstips geven. 

 

Ordenen

 

Heeft u dat nu ook? Er liggen allerlei facturen, overeenkomsten en andere financiële stukken die nodig gearchiveerd moeten worden. U komt er echter niet aan toe. Graag nemen wij deze taak op ons.

Handig voor als u stukken nodig hebt voor bijvoorbeeld de aangifte inkomstenbelasting! 

 

Aangezien de belastingdienst tot vijf jaar terug kan komen op een gedane aangifte raden wij u aan de stukken niet alleen digitaal maar ook op papier te bewaren. 

 

Administratieve vastlegging

 

Misschien heeft u wensen of administratieve gegevens die u wilt laten vastleggen. Denk bijvoorbeeld aan een persoonlijk testament. Ik kom dan bij u thuis en samen nemen we uw wensen door. Eventueel kan er wat vastgelegd worden in combinatie met KeePass, de wachtwoordkluis.Hieronder vindt u tips welke punten kunnen worden vastgelegd voordat u komt te overlijden.

 

Download
Administratieve voorbereiding bij overlijden.
Niemand denkt er graag aan en toch ontkomen we er niet aan. Wees voorbereid en leg één en ander vast om het uw nabestaanden makkelijker te maken. In bijgaand document vind u een paar aandachtspunten. Wellicht is dit document niet volledig. Graag ontvang ik van u respons voor ideëen en aanvullingen. Ook wil ik u graag verwijzen naar internetsites waar soms uitgebreider wordt ingegaan op bepaalde punten. Op deze wijze hoop ik mensen het afscheid op administratieve wijze makkelijker te maken.......................................................................................................
Overlijden en wat er bij komt kijken.doc
Microsoft Word document 13.8 KB